Bar-restaurant Sorenga Sjomat in Oslo

Aquacolor Case Sorenga Sjomat Oslo Uitgelicht

Finishing touch voor het frisse industriële interieur van dit Noorse restaurant zijn de tafeltjes bekleed met witte pennyround-mozaïekjes. Deze ronde mozaïekjes hebben een diameter van 19 mm. Omdat ze zo klein zijn, kunnen ze naadloos de afgeronde hoeken van de tafels volgen.

Dezelfde mozaïekjes komen terug op de zijkant van de bars in het restaurant. De bar in het restaurantgedeelte werd ook bekleed met de witte versie. Voor de toog in het café koos de architect voor zwart, wat zorgt voor een knusser, geborgen gevoel.

Origineel visueel effect

Leuk detail is dat de steentjes verder lopen op de grond, met een gebogen overgang tussen bar en vloer. Een keuze die in combinatie met de betonnen gietvloer ernaast ook een origineel visueel effect oplevert.

Het idee van de ontwerper is dankzij de duurzaamheid van deze mozaïeksteentjes prima haalbaar: ze zijn gegarandeerd bestand tegen het dagelijks over en weer schuiven van de barkrukken.

  • Diameter pennyround-mozaïekjes: 19 mm
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer