Case Wapenschild Nisko Uitgelicht V2

Wapenschild stad Nisko in Polen

Voor het stadhuis van de Poolse stad Nisko prijken de wapenschilden van Nisko en haar zustersteden. De architect bestelde die wapenschilden, uitgewerkt in mozaïekjes, bij Impex.
Case Chocolatier Schaarbeek Uitgelicht V2

Van Dender Chocolatier in Schaarbeek

Voor de nieuwe ‘chocoladefabriek’ wenste de chocolatier zijn logo en de tekst ‘Van Dender – from bean to chocolate’ uitgewerkt in gouden mozaïeksteentjes.
Case Hotel Le Richepanse Parijs Uitgelicht V2

Hotel Opéra Richepanse in Parijs

De ontwerper klopte bij Impex aan voor de afwerking van de badkamers: alle badkamers moesten worden bekleed met gouden mozaïekjes.
Case Wellness Uk Uitgelicht V2

Wellnesscentrum in de UK

De parelmoernuances reflecteren het daglicht en zuigen de rijkelijke natuur naar binnen. De weldadigheid van de mooie omgeving wordt je zo op een dienblaadje gepresenteerd.
Case Concertgebouw Stravanger Uitgelicht V2

Concertgebouw in Stavanger

Impex leverde zowel voor de mannen- als voor de vrouwentoiletten kristalmozaïeken op maat, waarmee alle muren werden bekleed.
Case Seets Cheers Zottegem Uitgelicht V2

Koffiebar Sweets & Cheers in Zottegem

De koffiebar-met-exporuimte Sweets & Cheers in Zottegem koos achteraan voor een warme accentmuur bekleed met een goudkleurige mozaïek.
Case Le Comines Brussel Uitgelicht V2

Preekstoel in de Saint-Chrysolekerk in Comines

De klant leverde een gedetailleerde, gepixelde tekening die het designteam van Impex nauwkeurig vertaalde naar mozaïek. Door elk vel te nummeren, kon ter plaatse de puzzel worden gemaakt.
Case Metrostation Copenhagen Uitgelicht V2

Metrostation Nordhavn in Kopenhagen

Op vraag van de klant plaatste Impex matte en glanzende witte mozaïeksteentjes gemengd op de netten. Die bijzondere mix geeft meer diepgang aan het geheel.
Case Cloitre Rouge Brussel Uitgelicht V2

Renovatie Cloître rouge in Brussel

Het project bracht verschillende uitdagingen met zich mee, waarop Impex met mozaïeksteentjes van Aquacolor een indrukwekkend antwoord bood.
Aquacolor Case Hotel Stayen Sint Truiden Uitgelicht

Hotel Stayen in Sint-Truiden

Voetbalfans zal het dan ook niet ontgaan: in alle badkamers kwamen mozaïeksteentjes in de kleuren van de voetbalploeg van Sint-Truiden.
Aquacolor Case Sorenga Sjomat Oslo Uitgelicht

Bar-restaurant Sorenga Sjomat in Oslo

Finishing touch voor het frisse industriële interieur van dit Noorse restaurant zijn de tafeltjes bekleed met witte pennyround-mozaïekjes.
Aquacolor Case Bekleding Provinciehuis Antwerpen Uitgelicht

Bekleding provinciehuis Antwerpen

Dat Impex de wildste plannen van een architect kan waarmaken, wordt mooi geïllustreerd in Antwerpen. Architect Xaveer De Geyter tekende het Provinciehuis Antwerpen als een opvallende sculptuur.