Koffiebar Sweets & Cheers in Zottegem

Case Seets Cheers Zottegem Uitgelicht V2

De koffiebar-met-exporuimte Sweets & Cheers in Zottegem koos achteraan voor een warme accentmuur bekleed met een goudkleurige mozaïek. Hoewel mozaïekstenen met echt bladgoud wel tot de mogelijkheden behoren, zijn ze voor grotere oppervlaktes haast onbetaalbaar.

Impex biedt een – letterlijk en figuurlijk – schitterend alternatief dat eruitziet als echt geel goud. In het Aquacolor-gamma zit een glasmozaïek waarop achteraan een goudkleurige metaalfolie werd bevestigd. De combinatie van die folie met het glazen steentje creëert een mooie diepte. Je ziet bovendien achteraan de ribbelige structuur die het uitzicht van echt goud vrijwel exact benadert.

Goud en glitter

Om de muur te voegen gebruikte de plaatser voegsel met glitters erin. Het effect van de gouden mozaïekjes wordt daardoor nog versterkt.
Op de vloer kwam een klassieke beige tegel van Casa Tiles. Een ingetogen aanvulling voor dit warme interieur dat gedomineerd wordt door zwart-wit en goudtinten.

  • Dikte 4 mm
  • Steentje 15×15 mm
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer